Cautare

8069 de rezultate pentru "ultimele stiri de la alegeri prezidentiale" (3.19 secunde)
Posibila teapa de zile mare luata de presedinte in cazul Legii referendumului Procedura de promulgare utilizata in premiera de Traian Basescu. ... Procedurile CCR dureaza in functie de interesele lui Traian Basescu.
Geoana, pus la punct. ... Se pot face lucruri pentru Mircea Geoana, dar nu prezidentiale si partidul nu uita tradarea Dupa ce a spus ca numele sau figureaza pe lista "foarte scurta" de potentiali candidati PSD la prezidentiale, Mircea Geaona a fost taxat de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.
Ponta are un contracandidat favorit pentru turul 2 la prezidentiale Premierul Victor Ponta a gasit modalitatea in care am putea avea parte de o campanie elecorala decenta la prezidentiale.
Basescu-si poleieste cu aur de 50.000 de euro biserica", pe care il puteti citi in continuare.
Numarul de alegatori pentru alegerile prezidentiale din noiembrie Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) informeaza, intr-un comunicat de presa, ca numarul alegatorilor pentru alegerile prezidentiale din 2 noiembrie este de 18.313.698 cetateni romani, iar pentru turul al doilea al alegerilor din 16 noiembrie este de 18.321.512 cetateni romani.
Cum arata buletinul de vot pentru turul II Turul II al alegerilor prezidentiale din acest an are loc duminica intre premierul Victor Ponta si Klaus Iohannis. Primul pe buletinul de vot este candidatul aliantei electorale PSD-UNPR-PC Victor Ponta, urmat de candidatul aliantei crestin-liberale PNL-PDL, Klaus Iohannis.
PSD a trecut prin ciurul opozitiei primelor sase luni de exercitare a puterii de catre actualii guvernanti.
Presedintele Basescu nu mai poate dizolva Parlamentul in actualul mandat, dupa alegeri, intrucat Constitutia prevede, la art. 89, ca Parlamentul nu poate fi dizolvat in ultimele 6 luni ale mandatului, care se exercita, potrivit art.83, pana la depunerea juramantului de catre presedintele nou ales.
O carte politica extrem de importanta. Care ar fi de natura sa prinda opozitia pe picior gresit. Si sa o determine sa cedeze, de buna voie, electorat. Asul la care ma refer este demisia sa din functia prezidentiala. Sa inventariem ultimele provocari politice.
Bogdan Tiberiu Iacob) Ultimele zile au adus pe scena politica evenimente de neimaginat acum cateva saptamani, in masura sa produca o confuzie puternica in randurile multor observatori, legate de relatia dintre Traian Basescu și presupusul sau pupil, Mihai Ungureanu.
Turul doi al alegerilor pentru desemnarea primarului din comuna doljeana Seaca de Padure s-a desfasurat in aceeasi nota de duminica trecuta. In timp ce pentru scrutinul din 18 martie partidele s-au intrecut in cadouri pentru electorat, la cel de ieri oferta a inclus transportul gratuit la sectia de votare.
Liderii politici de la Centru tin mortis sa le demonstreze celor care i-au ales ca nu au cu ce sa-si ocupe timpul petrecut in Parlament, Guvern sau alta institutie care functioneaza cu bani publici.
USL va stabili saptamana viitoare daca renunta la protestul parlamentar Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat miercuri la incheierea sedintei Comisiei electorale, ca in ultimele doua saptamani opozitia a fost prezenta in Senat, urmand ca saptamana viitoare sa se stabileasca daca USL va reveni in Parlament.
Alegerile anticipate au ajuns din nou capul de afis al buletinelor de stiri. Asta dupa ce presedintele Traian Basescu a spus ca, din punctul sau de vedere, anticipatele sint cea mai buna solutie pentru Romania.
Condamnat in urma esecului la prezidentiale, Adrian Nastase se agata de paiul ramanerii la guvernare. ... Dupa un anunt triumfal - "astazi semnam protocolul cu UDMR si PUR” - pesedistii sunt lasati cu ochii-n soare de Marko Bela.
Etnicii romi il considera pe liderul PNG, Gigi Becali, personalitatea politica din Romania care ii ajuta cel mai mult si aceasta este prima lor optiune de vot in cazul in care duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, potrivit Barometrului Incluziunii Romilor, dat publicitatii ieri.
Judecatorii Curtii Constitutionale au validat ieri hotarirea adoptata de Parlament privind suspendarea lui Traian Basescu din functia de presedinte al tarii.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca formatiunea sa asteapta de la PDL si de la Traian Basescu un raspuns in legatura cu "imixtiunea nepermisa" a presedintelui in actul de guvernare.
Octav Cozmanca, strategul lui Sorin Oprescu, si-a modificat planurile politice de moment: el nu va mai lansa, in aceste zile, comitetul de initiativa pentru crearea unui nou partid politic de stanga, denumit Alianta Nationala a Stangii Democrate, actiunea fiind amanata pentru perioada de dupa alegerile prezidentiale.
32% dintre romani l-ar vota pe Crin Antonescu, daca duminica ar avea loc alegeri prezidentiale anticipate, conform unui sondaj CCSB, prezentat de Antena3. ... Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, rezultatele ar fi urmatoarele: ... Presedintele Traian Basescu a ajuns la 10% incredere.
google-analytics.com